меню
меню
меню
Pufetto
Pufetto меню
corner Каталог товарів
0 800 330 532 всі дзвінки безкоштовні
ua arrow ru Особистий кабінет Список бажань 0 Кошик товарів0

Колір в інтер'єрі: як він впливає на здоров'я і настрій



Колір в інтер'єрі: як він впливає на здоров'я і настрій

Колір стін в вашій оселі напряму відображає ваш персональний емоційний стан, тобто добре підібраним відтінком можна покращити своє самопочуття та настрій. За допомогою кольорів можна впливати на емоції людини: збадьорити, заспокоїти або тонізувати. Зрозуміло, що один і той самий колір може мати різний вплив на різних людей, в першу чергу це залежить від віку, темпераменту, погоди за вікном та іншим. Тим не менш, більшість людей демонструють одну і ту саму реакцію на основні кольори.Тому розуміти теорію кольору та його впливу важливо при декоруванні оселі.

Тренди - останнє, на що треба звертати увагу в цьому випадку. Тенденції постійно змінюються, а власний комфортний стан завжди буде залишатися важливішим. Краще виявити які кольори та відтінки позитивно впливають на вас та ваших близьких.  



кольори пантона

Головне правило: кольорів не повинно бути більше ніж три в межах однієї кімнати, один із них моє бути головним, а інші два - доповнюючими.

Кольори примірно ділиться на активні, пасивні та нейтральні. Кожну кімнату можна витримати в окремому кольорі, залежного від того, хто в ній буде жити. Світлі кольори дуже легкі, візуально вони роблять кімнату більшою та просторою. Темні - надають кімнаті атмосферу інтимності.



червоний

Червоний

Підвищує рівень адреналіну. У вітальні чи кухні цей колір підігріє будь яку бесіду, підвищить емоції та викличе апетит. Для спальні цей колір мабуть занадто яскравий, але можна використати червоне світло, кімната від цього буде виглядати дуже романтично та елегантно.



помаранчивий

Помаранчевий

Колір енергії і радості. В древніх релігіях вважалось, що помаранчевий виліковує захворювання легень та підвищує загальний стан. Будисти дуже люблять цей колір за підвищення можливості до концентрації та допомоги в досягненні ментальних цілей.



жовтий

Жовтий

Нагадує про сонячне світло, приносить відчуття щастя. Жовтий чудово підійде для кухні та ванної кімнати. В коридорах цей колір створить відчуття радості, а маленькі та темні приміщення візуально здадуться більшими та вищими. Не дивлячись на всі позитивні характеристики, у великій кількості жовтий може пригнічувати. Особливо це стосується дитячої кімнати - вставленно, що в кімнаті, вкритою повністю жовтим кольором, діти будуть вередувати більш звичайного, ,цей колір занадто активний для дитячої психіки.



зелений

Зелений

Цей колір вважається найкориснішим для зору. Зелений можна використовувати для будь яких кімнат в домі, враховуючи те, що у кухні він буде давати охолоджуючий ефект, вітальні додасть дружелюбного спокійного шарму, в у спальні буде заспокоювати та розслаблювати.



синiй

Синій

Холодний та заспокійливий колі. Спеціалістами рекомендується для спальні та ванної кімнати. Але краще не використовувати його занадто багато, тому якщо ви вирішили обрати для стін пастельний та спокійний відтінок синього, меблі краще обрати монохромного та нейтрального кольору, а ось аксесуари обрати яскравими та життєрадісним.



фioлетовий

Фіолетовий

Цей колір складний, проте роскішний та трохи драматичний. Часто він надає приміщенню загадкового та дорого вигляду. Свідчить про креативність та оригінальність власників. В якості другого основного кольору темні відтінки в акцентах та деталях фіолетовий додасть виробам виразності. У світлому відтінку дасть ефект спокійності та ніжності.



ciрий

Монохром

Нейтральні кольори, як білий, чорний, усі відтінки сірого та коричневого, часто використовуються в якості базового при створенні інтер'єрів. Це найкращий початок для створення оселі в персональному стилі та настрої. Ці кольори просто та відкриті для будь яких експериментів.



Лишити відгук: