меню
меню
меню
Pufetto
Pufetto меню
corner Каталог товаров
0 800 330 532 все звонки бесплатны
ru arrow ua Личный кабинет Список желаний 0 Корзина товаров0
Тетяна · Київ
21 февраля 2023

Маю два ваші диван вже 10 років, один хочу замінити))) у цій моделі яке наповнення? який саме блок пружинний? Є в розрізі? Дякую

Тетяно, дякуємо за довіру, приємно, що звертаєтесь до нас знову. Найближчим часом з Вами зв'яжеться менеджер та надасть відповіді на всі запитання. Вдалого та мирного дня!

Команда Pufetto
Олена · Львів
03 февраля 2023

Купляла цю модель дивана у Львові . Все сподобалось, консультація, оформлення , готовність і доставка. Все вчасно і фахово. Тепер про диван ...) - на кращому по зручності я ще не сиділа і не лежала. Брала 3 м. , дуже зручний ,просторий і комфортний, стильний, троє дорослих людей спокійно розміщаються в лежачому положенні без розкладання. І ще важливий момент : все це за адекватну ціну Рекомендую однозначно !

Олено, щиро дякуємо за цей чудовий та наповнений позитивом відгук, надзвичайно приємно, що Ви та рідні залишились задоволені вибором. Завжди раді старатись для Вас та покращувати роботу.  Бажаємо, щоб диван Claudia дарував комфорт та затишок щодня. Мирного Вам неба! Чекатимемо на Вас знову. 

Команда Pufetto
Наталя · Киев
31 января 2023

Приобрела "Матрац Silver пружинний жорсткий, тканина оббивки - Фірмова тканина біла, тип - З бортом". Очень довольна. Хорошо держит форму, за счет бортов "не ерзает" постельное. Достаточно жесткий , чтобы спать было удобно, не проминается . Спасибо за сервис. Удобно частичная предоплата , доплата при доставке. Предупреждают и согласовывают день доставки . Приезжают во время. Очень приятные и аккуратные сотрудники ; привезли, распаковали, за собой убрали, вывезли остатки упаковки. Несколько раз была клиентом , всегда хороший результат , довольна покупками . Примечание : на сайте не могу найти окно поиска , в котором можно набрать модель и быстро найти .

Наталя, дякуємо, що приділили час і написали такий детальний та позитивний відгук. Приємно, коли старання відмічають, ці слова дуже важливі для всієї команди. На сайті, дійсно, немає вікна пошуку, приймемо до уваги Ваше побажання. Нехай матрац Silver дарує комфортний відпочинок та солодкі сни. Мирного неба! До зустрічі!

Команда Pufetto
Наталя · Киев
31 января 2023

Приобрела "Ліжко Olivia Вільха колір - Масло-віск Горіх ламельний каркас - дерев'яний" . Очень довольна сервисом. Привезли, установили, за собой все убрали и увезли с собой мусор от упаковки . Все быстро и аккуратно. Кровать красивая, удобная , натуральный цвет. В первый день проветрила комнату от запаха, и пользуюсь с удовольствием. Дополнительно выбрала матрас "Матрац Silver пружинний жорсткий тканина оббивки - Фірмова тканина біла тип - З бортом" хорошо держит форму , удобно спать . Не нашла возможность прикрепить фото . Выбором довольна , поэтому купила в одну спальню размер 1,6 на 2, потом во вторую спальню 1,4 на 2.

Наталя, щиро дякуємо за відгук. Надзвичайно приємно знати, що Ви залишились задоволені вибором, для нас дуже важливо дарувати такі емоції, тому ми зробили все, щоб вибір і покупка найкращих меблів для Вас стали простими й приємними як ніколи, важливо знати і відчувати, що старання цінують і відмічають. Нехай ліжко Olivia та матрац дарують позитивні емоції та комфорт щодня. Мирного неба! Чекаємо Вас та Ваших рідних знову.

Команда Pufetto
Анна · Харків
01 января 2023

Для мене це ідеальне ліжко, компактне, мінімалістичне, з великою нішею, з місцем між нішею і підлогою, що дає можливість легко прибирати під ліжком. Сервіс в Pufetto на найвищому рівні, менеджер Тетяна допомогла з вибором тканини і швидко оформила замовлення. Брали ліжко в розстрочку на пів року, це дуже зручно і не б’є по кишені. Покупкою задоволені.

Анно, дякуємо за цей чудовий відгук, надзвичайно приємно знати, що ми змогли порадувати Вас сервісом та якістю. Будемо і надалі старатись, щоб виправдати всі очікування наших гостей та замовників. Нехай ліжко Adelina радує стилем та дарує комфортний сон багато років. Мирного неба! Віримо в найшвидшу перемогу! 

Команда Pufetto
Інна · Київ
18 ноября 2022

Дуже дякуємо компанії Pufetto за чудовий, якісний та гарний диван! Ні хвилини сумнівів, що вдруге обрали саме у вас диван у нову оселю! Замовлення виготовили дуже швидко, не зважаючи на складнощі в країні, сервіс на вищому рівні! Дякуємо вам ще раз та бажаємо бути і надалі на високу рівні!

Інно, дякуємо що Ви знайшли час на відгук, нам важливо дізнатись, що Ви задоволені нашим сервісом та якістю меблів, це мотивує нас ставати ще кращими. Надзвичайно приємно, що довіряєте та звертаєтесь знову. Бажаємо насолоджуватися відпочинком і комфортом на нових меблях. Мирного неба! Чекаємо на нові зустрічі!

Команда Pufetto
Наталія · Kyiv
21 сентября 2022

Замовила диван за порадою дизайнера. Спочатку він мене влаштував,але через 8 місяців експлуатації вигоріла тканина- Lord,хоча наразі вона вже не представлена до вибору. В підтримці сказали,що потрібно повністю закривати жалюзі .Однак в іншій кімнаті,де в 2.5 рази дешевший диван тканина чомусь не вигоріла. Мій висновок: або неякісна тканина,або суперчутлива ,про що треба попереджувати клієнтів перед покупкою. Наразі,незадоволена,бо переобшивати диван не маю бажання. Рекомендувати цей магазин не можу- є набагато кращі дивани за нижчу ціну.Просто якісна реклама

Наталія, дякуємо за Ваш відгук. Дійсно, текстиль необхідно оберігати від прямих сонячних променів в період їх найбільшої активності, вигорання тканини спостерігається і на виставкових зразках в наших магазинах, будемо акцентувати увагу на цьому. Ми зі своєї сторони запропонували Вам вирішення ситуації, завжди готові йти на зустріч, але в даному випадку немає можливості всі витрати взяти на себе. Прикро, що вибором Ви залишились незадоволені, врахуємо всі зауваження та зробимо висновки на майбутнє.

Команда Pufetto
Рімма · Київ
05 сентября 2022

Мені дуже повезло, купила за казковою ціною ідеальної якості комодик з поличками (про полички ви промовчали), а саме найкраще - то краще, чим на фото, за яким я купляла. Без вставок так званого "дуба нагано" на дверцятах, як на фото, а все з цільного графітового кольору зі справжніми масивними ручками із масиву дуба. Якби знала, що мені привезуть, то не вагалась би 2 дні. Ви генії в Пуфетто, зробили гарну шафку і дісталась вона спражньому шанувальнику графітового моно, без розмальовок - імітацій дерева. Ну, а ваш сервіс із доставкою і збиранням меблів це якийсь фантастичний фільм із майбутнього - телефонують і приїзджають вчасно, як обіцяють, заносять, збирають, задоволені своїм життям хлопці, без скиглення на свою важку долю. Дуже гарний день, якби не клята війна.

Рімма, щиро дякуємо за цей позитивний та емоційний відгук. Надзвичайно приємно знати, що  ми змогли порадувати Вас якістю і сервісом. Ваші слова дуже важливі для всієї команди. Бажаємо, щоб комод радував стилем та функціональністю багато років. Віримо в найшвидшу перемогу. Мирного неба! Чекатимемо Вас знову.

Команда Pufetto
Віталій · м. Чортків
22 августа 2022

Дякую всій команді Pufetto за співпрацю, починаючи із допомоги у виборі товару (салони в м Івано-Франківськ та м. Тернопіль, який, сподіваюся, відновить роботу найближчим часом), супроводом замовлення, завершуючи його доставкою та монтажем! Загалом замовляв 11 найменувань товару і незважаючи на деяку затримку замовлення через напад скаженого сусіда, всім задоволений. При потребі буду звертатися до вас ще та рекомендувати своїм знайомим!

Віталій, вся команда дякує Вам за відгук, ці слова надзвичайно важливі для нас. Ще раз перепрошуємо, що не вклались в обіцяні терміни, але ми, дійсно, доклали максимум зусиль, щоб Ви залишились задоволені якістю та сервісом. Дякуємо за довіру, очікування та співпрацю. Нехай меблі радують стилем, якістю та дарують комфортний відпочинок багато років.Завжди раді бачити Вас та Ваших близьких знову! Найшвидшої перемоги та мирного неба!

Команда Pufetto
Світлана · Одеса
13 августа 2022

Купили диван півтора року назад, він як новий, дуже якісний. Задоволені. Спасибі, Pufeto!

  Світлано, дякуємо за високу оцінку. Для нас особливо важливо отримувати позитивні відгуки після кількох місяців користування меблями. Раді що Ви та рідні залишились задоволені вибором. Нехай диван Matteo дарує затишок та комфорт щодня. Мирного неба! Віримо, що найближчим часом, буде змога відкрити магазин в м. Одеса і Ви завітаєте до нас знову.  

Команда Pufetto