меню
меню
меню
Pufetto
Pufetto меню
corner Каталог товарів
0 800 330 532 всі дзвінки безкоштовні
ua arrow ru Особистий кабінет Список бажань 0 Кошик товарів0

Розкішне доповнення до інтер'єру спальні



Розкішне доповнення до інтер'єру спальні
Зміст


Спинка вашого ліжка недостатньо висока? Спробуйте новий тренд у дизайні спальні — м'які стінові панелі. Вони розміщуються над узголів'ям ліжка. Трендовий комфортний елемент оформлення створює в кімнаті затишну атмосферу та надає завершеність інтер'єру. А ще — підвищує настрій, варто тільки доторкнутися до м'якої та приємної на дотик поверхні.

Переваги вибору ліжка зі стіновими панелями

Оригінальна м'яка стінова панель в узголів'я ліжка — красивий і практичний варіант декору спальні. Ліжка зі стіновими панелями цінуються за:

  1. Стильний вигляд. Панелі за ліжком з тканини або шкіри можуть мати будь-який розмір, колір і фактуру. В інтернет-магазині Pufetto легко замовити панель, яка органічно доповнить і прикрасить кімнату. Можна створити композицію, в центрі якої буде накладка, або акцентну стіну.

  2. Простоту в установці. Панелі швидко монтуються та демонтуються, не вимагають складної підготовки, професійних навичок, дорогого устаткування.

  3. Простоту у догляді. Конструкція виконується з матеріалів, що протистоять забрудненню, завдяки чому вимагає мінімального догляду.

  4. Звукоізоляцію. М'яка панель «відсікає» шум ззовні, що для спальні особливо важливо.

  5. Теплоізоляцію. Конструкція панелі включає поролон. Завдяки цьому стіна за узголів'ям буде утеплена.

  6. Маскування дефектів. Якщо стіна пошкоджена або втратила первісний колір, не обов'язково робити ремонт. Закрийте зіпсоване місце панеллю!

Компанія Пуфетто робить кастомізацію стінових панелей, щоб ваша спальня була модною та унікальною. Ми виконаємо всі побажання —- від розмірів до фактури та відтінку оббивного матеріалу.

Особливості конструкції

Меблі зі стіновою панеллю — надійна конструкція, що складається мінімум з 3 шарів:

  • міцного каркаса, що не боїться вологи, часу, механічних впливів і хімікатів;

  • м'якого наповнювача (поролону), що забезпечує високий рівень тепло- та звукоізоляції;

  • декоративного шару (оббивного матеріалу), що багато в чому визначає дизайн виробу.

Каркас ліжка виготовляється з металу та доповнюється ламелями. Ця конструкція надійна й довговічна, а висока якість робіт додатково продовжує термін служби.

Настінні панелі, розташовані біля ліжка, привабливі екологічністю та оригінальним видом. Вони можуть бути:

  • пласкими й об'ємними,

  • прямокутними, ромбоподібними, вигнутими, круглими;

  • лаконічними або з додатковими прикрасами (шнури, гудзики, цвяхи).

Цікавий приклад стінової панелі розроблений для ліжка Letizia. Висока конструкція з трендовими геометричними мотивами захищає поверхню аж до стелі, а її колір і оббивку замовник може вибрати самостійно. Для двоспальних ліжок компанія готова запропонувати кастомізацію панелі за шириною, щоб всі елементи спальні виглядали елегантно та гармонійно.

Рекомендації по вибору

Вибираючи ліжко з стіновою панеллю, необхідно спиратися на чотири параметри:

  1. Розмір. Для цього заміряйте стіну, яку хочете закрити панеллю. Визначтеся, скільки місця займатиме цей елемент. Виріб може бути будь-якої висоти та ширини. Можливо виготовлення панелі під розміри приміщення.

  2. Форма. Зазвичай панелі біля ліжка виконуються у вигляді прямокутника або квадрата. Це найбільш ергономічні, універсальні та прості варіанти. Якщо потрібно зробити кімнату вищою, вибирайте модель в стелю, якщо ширшою — панель у вигляді прямокутника, що спирається на довгу сторону. Складні варіації (ромб, коло) вимагають просторих приміщень.

  3. Матеріали. У каталозі представлені десятки оббивних матеріалів з різними властивостями.

  4. Кольору. Відтінок і принт декору вибираються у тон стіни, або ж виступає як яскравий колірний акцент. Можна також підібрати колір панелі під штори, світильники, килими.

Також важливий спосіб кріплення. Ряд виробів кріпиться на стіну за допомогою клею. Однак каркасні моделі більш практичні та довговічні.

Ліжко LetiziaPreloader

Ліжко Letizia зі стіновими панелями від 37 830 ₴ від 39 000 ₴-3%
Лишити відгук: