меню
меню
меню
Pufetto
Pufetto меню
corner Каталог товарів
0 800 330 532 всі дзвінки безкоштовні
ua arrow ru Особистий кабінет Список бажань 0 Кошик товарів0

Тренди в діванній индустрии у 2013 году



Тренди в діванній индустрии у 2013 году

Мода диктує стиль в усьому. Виключення не становить і сфера диванної індустрії. Не за горами новий 2013 рік. Підготуватись до нього та придбати новий трендовий диванчик в розрізі віянь 2013 року допоможуть Вам деякі наші нотатки на цю тему.

Якщо ми дивимось в майбутнє, то можемо помітити, що наші ідеї беруть своє коріння з минулого. Новинки зосереджуються лише в деталях.

Дивани незамінний атрибут нашої оселі. На сьогоднішній день ця складова інтер’єру відіграє не лише декоративну, але і функціональну роль. Дивани призначені для відпочинку, розважання гостей. Дивани ми розташовуємо в вітальнях, їдальнях, в лоджіях, на балконах чи навіть на кухні. Ми обираємо дивани, оскільки ці меблі допомагають нам створити гармонію, затишок та комфорт. Як приємно в дощовий осінній чи морозний зимовий день взяти філіжанку з кавою, закутатись в тепленьку ковдру, вмоститись на зручному улюбленому диванчику з цікавою книжечкою і поринути в неймовірну подорож літературним світом.

Для прихильників простого та легкого стилю життя, рекомендується використовувати в своїх інтер’єрах сучасні дивани, що зазвичай виготовляються в нейтральних палітрах з деякими цікавими особливостями. Такі дивани можуть бути з розкладною спинкою, розсувні, мати багато місця під собою для зберігання різного роду речей, хатніх атрибутів.

Характерним для 2013 року є поєднання новітніх технологій зі стилем вінтаж, іншими словами концентрація відбувається більше на «богемській» еклектиці. Стиль еклектики є найсучаснішим стилем. В його основі лежить поєднання різних стилів, уміло комбінуючи які дизайнери створюють справжні витвори мистецтва. Сильною стороною цього стилю є, здавалось би, поєднання непоєднуваного. Дизайнери, дотримуючись при розробці меблів цього стилю, вільно використовують мотиви, що притаманні і модерну, і класиці і хай-теку, і функціоналізму. Для меблів в стилі еклектики притаманні дуже низькі ніжки диванів та крісел з маленькими коліщатами для зручного пересування. Крісла та дивани отримали грайливі обриси, стали м’якшими, більш нарядними, оббивка більш пишна, яскрава. Широко використовуються різні прикраси: ґудзики, бахрома, китиці тощо. Прості лінії меблів майже відсутні. Ще однією відмінною ознакою меблів в силі еклектики є наявність різного роду орнаментів. Різьблені чи накладні вони були обов’язковими деталями кожної речі, незалежно від призначення та розміру. Різьблені крісла, ліжка, дивани – все було прикрашене чудовими дерев’яними візерунками. Узори обирались різних часів та народів.

Сучасний дизайн воліє до використання нейтральних та однотонних кольорів. До уваги споживачів пропонуються беж, темно-сірий, хакі, білий, чорний, сірий, шоколадний, темно-коричневий, зелений, ліловий, бронзовий кольори. Тим не менш яскраві кольори не залишаються «за кадрами». Чудовим вибором стануть такі кольори як колір лайму, сонячно-жовтий, металевий, вогняно-помаранчевий, фіолетовий та темно-червоний.

«Фішкою» майбутнього сезону стане темно-синій колір (колір індіго). Дизайнери радять в якості новинки використовувати старі джинси як тканини для обшивки диванів, інкорпоруючи їх в пледи, подушки та інші декоративні елементи.

Ще дещо про кольори сезону:

  • Легкість в блакитному та в кольорі морської хвилі набуває важливості.
  • Шкіряна обшивка коричневого кольору стає більш важливою як основа.
  • Оливковий колір стає більш насиченим.
  • Пурпуровий залишається більш явним.
  • Яскраві кольори доречно приберегти для зими.
  • Бежеві кольори воліють більше до кольору капучіно та кремових відтінків.
  • Жовтий стає більш м’яким та менш насиченим.
  • Червоні стають більш помаранчевими.

Ми намагаємося стежити за усіма трендами у меблевій моді, тому підбираємо лише актуальні кольори, форми та моделі. Можете бути певні, що наші дивани й крісла – це прояв основних сучасних тенденцій у індустрії м’яких меблів.

Лишити відгук: