меню
меню
меню
Pufetto
Pufetto меню
corner Каталог товарів
0 800 330 532 всі дзвінки безкоштовні
ua arrow ru Особистий кабінет Список бажань 0 Кошик товарів0

10 ідей декору до Нового року



10 ідей декору до Нового року

Грудень - дуже вдалий час замислитися про прикрасу будинку або квартири до Нового року. Вибираємо найцікавіші і незвичайні ідеї оформлення - до речі, це можна весело робити разом з дітьми всією сім'єю.

Прикраса будинку для веселої і стильної зустрічі Нового року і створення чарівної і святкової атмосфери набагато простіше, ніж може здатися спочатку, і для цього зовсім необов'язково занадто багато ходити по магазинах і витрачати якісь захмарні суми грошей або купу часу. Ми підібрали найоригінальніші і незвичайні ідеї по оформленню будинку, які дуже легко втілити з мінімальними зусиллями і вкладеннями - зате ви гарантовано отримаєте задоволення під час творчості, і захват від того, що ваше житло так змінилося до свят.


Обираємо одну кольорову гаму

Для початку варто визначитися з вибором кольору, щоб в результаті ваших творчих зусиль будинок не став схожий на філію блошиного ринку. Колір, на якому ви зупинитеся в якості основного, має поєднуватися з колірною гамою вашого будинку, два інших відтінка можуть бути додатковими. До речі, кольорами цього року стануть чорний, золотий та жовтий.




Використовуємо натуральні матеріали

У декорі, особливо добре поєднується з наявними інтер'єрними стилями кантрі, Шеббі-шик і лофт, стануть в нагоді будь-які матеріали, які буквально можна знайти під ногами або в найближчому парку. Шишки, гілочки цікавої форми, солома, жолуді.

З гілок можна робити дуже красиві "гнізда" - туди можна ставити свічки. З соломи і гілок ялини можна робити різдвяні вінки на двері або композиції для прикраси святкового столу. Зібрані композиції можна оживити "інеєм" з балончика фарби, на клей посадити гліттер або блискавки різної форми і величини.

З сучків або різноманітних гілок можна зібрати одну велику зірку або сніжинку правильної форми - одне таке велике інтер'єрна прикраса здатна відчутно перетворити кімнату.







Робимо альтернативну ялинку

У традиційному святковому дизайні прийнято прикрашати живе дерево або якісну імітацію з хорошого пластика, але, світ змінюється і зараз як ніяк в тренді декоративні ялинки або їх повна імітація.

Один з варіантів - настінне панно у формі ялинки або навіть просто витягнутого по вертикалі конуса. На обраній стіні потрібно намітити контури і вибрати спосіб закріплення декору в залежності від того, чим покрита ваша стіна. Двосторонній скотч зазвичай дуже виручає в подібній ситуації. Клейовий пістолет прекрасно приклеює і довго тримає, але позбавлятися від слідів потім може бути дещо проблематично.

Потрібно заповнити контур будь-якими обраними предметами на ваш смак: ви можете вибрати стрічки, мереживо, тесьму, зібрану в цікаві складки мішковину, нотні аркуші, сторінки старовинної книги з пожовклими куточками. Акцентами можуть бути справжні ялинкові прикраси, цікаві блискучі гудзики, біжутерія, гірлянди з лампочок або ж зовсім нетрадиційні предмети - невеликі чашки і ложки з виделками, СД-диски, розрізані будь-яким чином, дитячі шкарпетки з принтами.

Трикутний контур може бути заповнений горизонтально дошками-полицями, на які дуже добре і зручно поставити разноформатні запалені свічки, розвісити гірлянди, що світяться або поставити ще якісь предмети, які точно викличуть у вас відчуття чарівного свята.


Знаходимо красиві рамки для декору

Звичайні рамки будь-якої форми - прямі і рівні або з пишною ліпниною - можна використовувати абсолютно порожніми. В середині може висіти мандарин або красиве червонобоке яблуко, сніжинка, м'яка іграшка або старовинний ключ. Словом, якийсь предмет, який заслуговує окремої персональної рамки.

Найкраще пофарбувати всі рамки в один-два кольори або залишити їх натуральними - дерев'яними, золотими чи які там у вас ще є, але об'єднати "інеєм" - це досить просто зробити звичайною гуашшю і блисками на водяній основі, щоб потім при бажанні можна було змити все це і знову використовувати рамки за прямим призначенням в звичайному житті. Такими рамками можна оформити одну або кілька стін цілком, використовувати в якості різдвяного вінка для декору вхідних дверей.




Підбираємо новорічні подушки

Самі звичайні подушки на ваших улюблених м'яких меблях, прикрашені в новорічній тематиці, здатні добряче оживити будь-який інтер'єр. Чохли з принтами або декором можна купити готовими або зробити самостійно.


Створюємо гірлянди

Традиційні гірлянди з миготливих веселих лампочок куди як хороші, але зараз мова про те, що може бути зроблено з дроту, кольорового фактурного паперу, тканини, штучних, живих або засушених квітів і фруктів, живих гілок ялини або сосни. Такими гірляндами можна декорувати частина стіни, сходи, дверні прорізи.




Використовуємо аромати і свічки

Цей пункт довільної мистецької програми часто чомусь ігнорується - і дуже даремно. Запахи - дуже важлива складова святкового настрою і настрою. Ароматичні свічки можна розставити в красивих свічниках по всьому будинку: для них можна використовувати звичайні гладкі склянки з декором з красивих серветок, мережива, стрічок, тесьми або малюнків чим завгодно - від сяючого маркера до звичайної зубної пасти, яка висохши дає відмінний ефект інею і легко відмивається потім.

Дуже гарні саморобні підсвічники з цедри апельсинів - їх потрібно ажурно вирізати або залишити напівкругими, в них можна встромляти палички кориці і гвоздики, зірочки анісу. Дуже добре виглядають прикраси з висушених часточок або скибочок цитрусових - не варто обмежувати свою фантазію в цьому питанні.
 

Вирізаємо сніжинки

Вирізати їх можна яким завгодно способом - зі звичайнго паперу, фольги, сторінок книг або нотних листів, крафтового паперу або тонкого пластику, чи фетру. Можна робити сніжинки з мережива, стрічок і гудзиків, в'язати гачком.







Ставимо оригінальну композицію

Нетривіальна ідея замість ялинки використання святкової композиції, яка може стати великим і цікавим акцентом в кімнаті. Це один великий предмет, обіграний в новорічній тематиці і прикрашений. Звичайні або вінтажні санчата, дитячий автомобіль, дерев'яний коник, старий чемодан або патефон, гітара або акордеон, красива стара драбина, крісло-качалка, дерев'яні двері невеликого розміру або діжка, бочонок, валянки, фактурні старі черевики або ковзани , які можна пофарбувати в інший колір звичайної губкою для миття посуду і нанести білі і золотисті (сріблясті) відблиски.

Додатковим декором можуть бути ікебани з сухих гілок, ялинові шишки, драпірування тканини, свічки, гірлянди будь-якого виду - в результаті повинна вийти цілісна композиція з переважанням одного головного кольору.

Спочатку намалюйте всю композицію на аркуші, позначте загальну форму, яку ви хочете отримати в результаті, потім приступайте до опрацювання дрібних деталей. Вони не повинні захаращувати і переважувати по загальній масі головний предмет, навколо якого будується вся композиція.




Вішаємо ретропостери з новорічною тематикою

Можна купити готові - їх дуже багато в магазинах і ще більше - в інтернеті, досить завантажити і роздрукувати. Можна згадати молодість і згадати шкільну минуле зі стінгазета - і намалювати спокусливих або романтичних Снігуроньок в стилі пін-ап або рум'яного Діда Мороза. Прикрасити тими ж блискавками та гірляндами, оформити в паспарту або багет.

Діти будуть в захваті від мультяшних героїв в новорічних костюмах або просто червоних ковпачках з білою опушкою.






Лишити відгук: